Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
3. og 4. nov. Miss B & The BlueCats (NO) / General forsamling - JuleBluesBord

Kom og kos dere sammen med oss på JuleBLUESbord. Ta med venner, familie, kjærest, mann eller kone, nabo eller gode kollegaer. Denne helgen slår vi flere fluer i en smekk: Miss B & The BlueCats ble igjen stemt fram som årets ønskekonsert. General Forsamling varmer opp! Vi slår til med konserter både fredag og lørdag, i kombinasjon med en fantastisk julebuffet levert av Vidsyn. 

Velkommen!

Bandet ble dannet av godt etablerte musikere fra Jæren, januar 2012. Bandet har spilt på flere bluesklubber, bluescruise og festivaler på Vestlandet, med stor suksess. Her er hva Bluesnews skrev om CD'en bandet ga ut ivåren 2015:

http://www.bluesnews.no/component/content/article/121-musikk-anmeldelser/bn91-september-2015/1970-miss-b-and-the-blue-cats

De spiller blues/soul inspirert av Etta James, Koko Taylor, Ana Popovic og Beth Hart for å nevne noen. Valg av repertoar, gjør at de skiller seg litt ut ifra mengden. Kjennetegn ved bandet er sterk vokalprestasjon med innlevelse, gitarspill som gir frysninger nedover ryggen, piano som spiller de vakreste triller, sugende, drivende kontrabass, og slagverk som driver det hele fremover. Og de nøler ikke med å ta seg en tur ut blant publikum mens de spiller. Dette fyrverkeriet av blues og soul vil du ikke gå glipp av.

 

Besetning:

Bente T. Bårseth – vokal

Oddvar «Sol» Solheim – gitar 

Martin Våland – kontrabass

Torstein Obrestad – tangenter

Kristian Moen – slagverk

Mere her: https://www.facebook.com/MissBTheBlueCats

Billetter: Vipps (søk opp JærenBluesklubb) og ticketmaster.no